Моторни масла

5-та Азиатска Конференция ICIS - "Базови масла и смазочни материали"

Е-поща Печат PDF

5-та Азиатска Конференция ICIS - "Базови масла и смазочни материали" ще ви даде общ преглед на бъдещето на индустрията в региона. На конференцията ще бъдат разисквани основните фактори, влияещи върху индустрията сега и през следващите 3-5 години. Тази година конференцията ще се проведе в Република Корея, където ще присъстват 240 души повече от 2010 година.

Ако сте професионалист в областа на базовите масла, смазочните материали, добавките или имате любителски интереси за развитието на продуктите в тази област в Азия или искате да научите как в този регион се развива индустрията, 5-та Азиатска Конференция ICIS -"Базови масла и смазочни материали" не бива да се пропуска.

14th - 15th June 2011, Millennium Seoul Hilton Hotel, Seoul, Republic of Korea

http://www.icis.com/asianbaseoils

Последна промяна от Събота, 16 Април 2011г. 10:31ч.
 

Доклад на ИАОС за изпълнението на националното ниво на наредбата за изискванията за третиране на отпадъци от МПС - 2005г.

Е-поща Печат PDF
ДОКЛАД
НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНО НИВО НА НАРЕДБАТА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПРИЕТА С ПМС 311 ОТ 17.11.2004

2005г.
Последна промяна от Петък, 15 Април 2011г. 11:19ч.
 

Доклад на ИАОС за изпълнението на националното ниво на наредбата за изискванията за третиране на отпадъци от МПС - 2006г.

Е-поща Печат PDF
ДОКЛАД
НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНО НИВО НА НАРЕДБАТА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПРИЕТА С ПМС 311 ОТ 17.11.2004

2006г.
Последна промяна от Петък, 15 Април 2011г. 17:06ч.
 

Доклад на ИАОС за изпълнението на националното ниво на наредбата за изискванията за третиране на отпадъци от МПС - 2007г.

Е-поща Печат PDF
ДОКЛАД
НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНО НИВО НА НАРЕДБАТА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПРИЕТА С ПМС 311 ОТ 17.11.2004

2007г.
Последна промяна от Петък, 15 Април 2011г. 17:08ч.
 

Доклад на ИАОС за изпълнението на националното ниво на наредбата за изискванията за третиране на отпадъци от МПС - 2008г.

Е-поща Печат PDF
ДОКЛАД
НА ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА НАЦИОНАЛНО НИВО НА НАРЕДБАТА ЗА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ОТПАДЪЦИ ОТ МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПРИЕТА С ПМС 311 ОТ 17.11.2004

2008г.
Последна промяна от Петък, 15 Април 2011г. 17:09ч.
 

Моторни масла - Addinol

Е-поща Печат PDF

Addinol

ADDINOL Lube Oil GmbH Germany
Официален сайт на марката: www.addinol.de

АДИНОЛ – немско качество от 1936 година ADDINOL Lube Oil GmbH разработва и произвежда иновативни и висококачествени смазочни продукти за автомобилни и индустриални приложения.
Бившият завод Mineralölwerk Lützkendorf е открит през 1936 г. и много бързо става една от най-големите рафинерии в Германия. След обединението на Германия, компанията променя името си на ADDINOL – Additives in Oil (добавки в маслото) – което е най-известната търговска марка тогава. Днес продукти те се разработват и произвеждат в завода, който се намира в Leuna/Saxony-Anhalt. Адинол започва разработка, а след това и производство на висококачест вени хидрокрекингови базови масла, които стоят в основата на най-съвременните смазочни материали, съответстващи на изключително бързо нараства щите изисквания на автомобилната промишленост.
АДИНОЛ – световна марка АДИНОЛ продава продукцията си на всички континенти, чрез своите представителства и партньори в повече от 70 държави. Асортиментната гама включва над 600 смазочни продукта, като масла за леко и тежкотоварни автомобили и машини, широк диапазон от масла, греси и охлаждащи течности за индустрията, както и редица продукти със специално приложение. ADDINOL Lube Oil GmbH е сертифицирана и съответства на най-високите изисквания и спецификации по DIN EN ISO 9001:2000. През 2005 година лабораторията в завода е сертифицирана по DIN EN ISO/IEC 17025:2005.
АДИНОЛ – доказателство за качество Моторните и трансмисионни масла на АДИНОЛ из- пълняват най-високите международни спецификации. Повече от 150 лиценза (одобрения), издадени от водещите производители на автомобили (ОЕМ), като Mercedes Benz, Porsche, BMW, MAN, Volvo, VW group, Scania, Caterpillar и MTU доказват високото качество на продуктите.
AДИНОЛ непрестанно разработва нови продукти с най-високо качество. Преди да се пристъпи към продажба, всяко ново моторно масло се изпитва в завода на бензинови и дизелови изпитвателни двигатели при екстремно изменящи се условия на експлоатация,след което се оценява износването, чистотата на двигателя, сгъстяването на маслото и множество други параметри, определящи качеството на маслото. Резултатът е очевиден: високомощното, ниско- пепелно моторно масло ADDINOL Extra Truck MD 1049 LE, разработено за новото поколение двигатели Euro IV и Euro V, което осигурява максимален интервал на смяна.
Смазочните материали на АДИНОЛ са признати не само в автомобилния сектор. Независимо дали говорим за редуктори, лагери, вериги или хидравлични системи, продуктите на АДИНОЛ не само изпълняват изискванията, но и създават стандарти. Синтетичното масло Eco Gear за високо натоварени редуктори, освен че смазва и предпазва, но и възстановява повре- дените, вследствие на триенето, повърхности. Дори повече, АДИНОЛ гарантира безпроблемна работа на редуктора поне 4 години, без да се налага смяна на маслото. Други примери за високотехнологични индустриални продукти са: Cliptec и Belt Lube за вериги, работещи при високи температури; HV Eco Fluid – подобрява работата на хидравличните системи и намалява консумацията на гориво и др.

Предлагани моторни масла:

Автомобилни масла (Automotive lubricants and oils):
ADDINOL GIGA LIGHT MV0530LL 5W30 1L
ADDINOL GIGA LIGHT MV0530LL 5W30 5L
ADDINOL MEGA LIGHT MV039 0W30 1L
ADDINOL MEGA LIGHT MV039 0W30 5L
ADDINOL SUPER LIGHT MV0546 5W40 1L
ADDINOL SUPER LIGHT MV0546 5W40 4L
ADDINOL SUPER VISCO MV0556 5W50 1L
ADDINOL SUPER VISCO MV0556 5W50 4L
ADDINOL SUPER VISCO MV1066 10W60 4L
ADDINOL ULTRA LIGHT MV046 0W40 4L
ADDINOL SEMI SYNTH MV1047 10W40 1L
ADDINOL SEMI SYNTH MV1047 10W40 4L
ADDINOL SUPER STAR MX1547 15W40 1L
ADDINOL SUPER STAR MX1547 15W40 4L

Мотоциклетни масла (Motocycle lybricants and oils):

Масла за тежкотоварни автомобили, камиони и автобуси (Heavy duty lubricants and oils):

www.maslata.info

Последна промяна от Четвъртък, 14 Април 2011г. 14:42ч.
 

Моторни масла - I. G. A. T.

Е-поща Печат PDF

I.G.A.T.
Предлагани моторни масла:

Автомобилни масла (Automotive lubricants and oils):

Мотоциклетни масла (Motocycle lybricants and oils):

Масла за тежкотоварни автомобили, камиони и автобуси (Heavy duty lubricants and oils):


motorni masla, motorno maslo, smazka, gres, моторни масла, моторно масло, lubricant, oil, грес, моторни, моторно, масло, масла, motorni, masla, motorno, maslo

Последна промяна от Събота, 09 Април 2011г. 07:37ч.
 

Моторни масла - Statoil

Е-поща Печат PDF

Statoil

Официален сайт на марката: www.statoillubricants.com 

Statoil е международна енергийна компания, базирана на интегрирана технология, насочена основно към дейности, свързани с добив и преработка на нефт и газ. Със седалище в Норвегия, разполагаме с над 30 годишен опит в норвежкия континентален шелф и в иновативни разработки на сложни офшорни проекти в най-трудни условия. Нашата култура се основава на основни ценности и високо етични стандарти.

Ние се стремим към осигуряване на дългосрочен растеж и непрекъснато и устойчиво развитие на технологии и управление на проекти, в отговор на предизвикателствата, свързани с енергията и климата в света. Statoil е регистрирана на фондовите борси в Ню Йорк и Осло.

Факти за Statoil

• Statoil е международна компания за нефт и газ, основана през 1972 г.
• Около 29 500 служители в 40 страни.
• Най-големият оператор в света във води с дълбочина над 100 метра.
• Оператор на 39 полета за добив на нефт и газ.
• Пазарна капитализация на стойност над 500 милиарда норвежки крони (528 милиарда норвежки крони при цена на акция 170 крони).
• Средно производство на над 1,7 милиона барела нефтен еквивалент дневно.
• Доказани резерви: над шест милиарда барела нефтен еквивалент.
• Световен лидер в използването на дълбоководни технологии.
• Световен лидер в улавяне и съхранение на въглероден диоксид.
• Един от най-големите доставчици на суров нефт и природен газ в света.
• Най-големият доставчик на нефтопродукти в Скандинавия.

Statoil Lubricants

Подразделение в рамките на групата Statoil, специализирано в производството на смазочни продукти. Statoil Lubricants оперира в Скандинавия и части на Централна Европа и Русия. Подразделението за смазочни продукти реализира продажбите си посредством собствени търговски офиси в осем страни и дистрибутори в още петнадесет страни. В допълнение на това подразделението за смазочни продукти изнася своята продукция в много държави извън Европа.

В близост до пазара

Производството се осъществява в нашите собствени производствени мощности в Швеция и Норвегия и в новия завод за смесване в Островец, Полша. Нашите продукти са резултат на колективна научноизследователска дейност и разработки, провеждани в нашите лаборатории и в сътрудничество с глобални научноизследователски и развойни звена, специализирани в отрасъла. Предлагаме над 700 продукта за широк кръг пазарни сегменти и приложения с висока сложност, като повечето от тях са категоризирани като Екологично адаптирани смазочни продукти (ЕАСП).

Горди сме, че сме сред водещите фирми за разработване на Екологично адаптирани смазочни продукти (ЕАСП). Благодарение на тесните ни връзки с пазара, нашите специалисти са добре ориентирани за техническите потребности на своите клиенти. Често получаваме заявки директно от производители на машини и автомобили или представители на промишлеността, за разработка на смазочни продукти и течности, отговарящи на техните бъдещи изисквания.

Качество и околна среда Мисията ни е да поддържаме устойчиво развитие и да намалим отрицателното въздействие върху околната среда на всички наши дейности и продукти. Нашата цел е да предлагаме на пазара продукти и услуги с най-добрите екологични характеристики. Днес, много от най-добрите ни продукти са биологически разградими и базирани на суровини, позволяващи повторна преработка.

Винаги сме обръщали особено внимание на проблемите, свързани с околната среда и качеството. Като част от нашата стратегия за екология и качество, дейностите ни са сертифицирани, съгласно стандарти ISO 14001 и ISO 9001. Получените сертификати са доказателство за непрекъснатото усъвършенстване на нашите продукти, услуги и дейности по отношение на качеството и опазването на околната среда.

Предлагани моторни масла:

Автомобилни масла (Automotive lubricants and oils):

Мотоциклетни масла (Motocycle lybricants and oils):

Масла за тежкотоварни автомобили, камиони и автобуси (Heavy duty lubricants and oils):www.maslata.info

Последна промяна от Събота, 09 Април 2011г. 07:38ч.
 Още по темата

Тагове

motorno maslo, maslo, motorni masla, avtomobilni masla, avtomobilno maslo, dvigatelno maslo, dvigatelni masla, kamionno maslo, kamionni masla, motocikletno maslo, motocikletni masla, masla
моторно масло, масло, моторни масла, автомобилни масла, автомобилно масло, двигателно масло, двигателни, масла, камионно масло, камионни масла, мотоциклетно масло, мoтоциклетни масла, масла

Статистика

Членове : 7981
Съдържание : 18
Препратки : 142
Брой прегледи на съдържанието : 250212